Vizitky pro advokátní kancelář

Pro advokátní kancelář Farid Alizey jsme zpracovali grafický návrh vizitek. Vizitky jsou vytišněny na matné přírodním papíru barvy slonové kosti. 

22. červen 2012 Celý článek

Polepy vozového parku

Pro společnost Bubík - vrata, brány rolety jsme vytvořili grafický vzhled polepu firemního vozového parku. Základním požadavkem bylo ekonomické hledisko realizace polepů.

15. červen 2012 Celý článek

Originální hornické kahany

Pro společnost Valkwelding jsme zajistili dodávku originálních repasovaných hornických kahanů používaných na Ostravsku. Kahany budou sloužit jako velice zajímavý dárkový předmět z historie Ostravy.

11. červen 2012 Celý článek

Newsletter pro Redstar

Pro značku Redstar - výrobce počítačových komponent jsme vytvořili grafický vzhled newsletteru. Vzhled newsletteru navazuje na jednotný vizuální styl značky Redstar a je dalším prvkem komunikace se zákazníky.

6. červen 2012 Celý článek

Plakát pro restauraci La Vida

Pro restauraci La Vida jsme vytvořili plakáty na akci "Speciality z italské kuchyně". Součástí prací je i zpracování menu a pozvánek pro hosty.

24. květen 2012 Celý článek
Více referencí
 

 

 

Rychlý kontakt

 

Reklamní energy drinky za skvělé ceny!!!

01.12.2020 | Reklamní energy drink je originální a neotřelý dárek pro mnoho příležitostí.
 

Reklamní trička s grafickým motivem na míru

11.11.2020 | Pro společnost Ostravské vodárny a kanalizace a. s. jsme zhotovili reklamní trička ke Dni vody. Grafický návrh triček je zhotoven na míru na základě sloganu "Žijeme vodou".
 

Vydali jsme knihu autorských fotografií Martina Straky

30.06.2020 | Rádi bychom Vás upozornili na jedinečnou knihu fotografií Martina Straky s názvem "Když fotoreportér musí", která vznikla ve spolupráci s našim grafickým studiem a společností Walk Velding CZ.
 

Internetové stránky
GS Caltex Czech

19.12.2019 | Spustili jsme nového internetové stránky společnosti GS CALTEX CZECH. Stránky jsou postavené na redakčním systému pro kompletní správu obsahu stránek.
 
 
Další novinky