Tvoříme grafiku na míru, logotypy a firemní design, obaly výrobků,
moderní weby a tiskoviny.
Klademe důraz na funkční grafický design.
 
Více referencí
 

Co je dobré vědět při výrobě tiskovin - užitečné informace

Co je dobré vědět při výrobě tiskovin - užitečné informace

Pro orientaci uvádíme několik důležitých faktorů, které je dobré znát před tvorbou samotné tiskoviny. Vyšší náklad zpravidla znamená nižší cenu za kus. Mezi nejběžnější druhy tiskovin patří vizitky, letáky, prospekty, plakáty, skládačky, nabídkové listy, firemní obálky, dopisní papíry, katalogy, výroční zprávy, časopisy, prezentační složky, samolepky, knihy a publikace, vstupenky, pozvánky, záruční plomby, krabičky, samopropisovací bloky atd.


Nové internetové stránky Kimex Poker

Nové internetové stránky Kimex Poker

Pro společnost Kimex Group působící na trhu zábavního průmyslu, především v oblasti výherní a nevýherní techniky jsme zpracovali novou internetovou prezentaci Kimex Poker. Stránky navazují na vizuální styl společnosti a produktu Kimex Poker. Webdesign, administrace a funkčnost webu je vytvořena na míru dle požadavků a konzultací s klientem. K oživení webu jsou použity v převážné míře skriptové a jako doplněk flashové animace.

4. leden 2012
Celý článek

Obsadili jsme 19. místo v soutěži CZECH TOP 100 – nejlepší výroční zprávy české republiky

Obsadili jsme 19. místo v soutěži CZECH TOP 100 – nejlepší výroční zprávy české republiky

Naše reklamní studio obsadilo 19. místo v soutěži CZECH TOP 100 – nejlepší výroční zprávy české republiky s výroční zprávou Ostravských vodáren a kanalizací za rok 2009. Podařilo se nám se prosadit mezi velkou konkurencí výročních zpráv firem jako například Čepro, Lesy české republiky, ŠkoFin, Philip Morris nebo Cetelem. Celková koncepce Výroční zprávy vychází ze sloganu “Voda jako každodenní součást života“.

3. srpen 2011
Celý článek

Světelná reklama pro OVAK

Světelná reklama pro OVAK

Pro Ostravské vodárny a kanalizace a. s. jsme realizovali světelný nápis na objektu Ústřední čističky odpadních vod v Ostravě-Přívoze. Délka světelného nápisu je 15 m, výška v nejvyšším bodě logotypu je 1,7 m. Světelné logo je zhotoveno z hliníkových písmen a hliníkové konstrukce umístěné na střeše budovy. Konstrukce je zatížena betonovými závažími, bez zásahu do střešní krytiny. Prosvícení světelné reklamy je zajištěno neónovými trubicemi napajenými z VN transformátorů.

17. červen 2011
Celý článek

Outdoor - velkoplošná venkovní reklama, velkoplošný tisk, řezaná reklama

Outdoor - velkoplošná venkovní reklama, velkoplošný tisk, řezaná reklama

Je dalším z velice důležitých prvků reklamní komunikace. Svou vizualizací se vrývá do povědomí potenciálních zákazníků. Jednoduše by se tato reklama dala vyjádřit sloganem „vidět a být viděn“. A kdo je vidět, o tom se ví a toho oslovují zákazníci. Podle posledních průzkumů vyšlo najevo, že velkoplošná reklama osloví až 75% lidí, kteří kolem procházejí nebo projíždějí. U velkoplošné reklamy je velice důležitá její jednoduchá srozumitelnost.




 

 

Rychlý kontakt

 

Reklamní energy drinky za skvělé ceny!!!

12.02.2018 | Reklamní energy drink je originální a neotřelý dárek pro mnoho příležitostí.
 

Reklamní trička s grafickým motivem na míru

03.11.2017 | Pro společnost Ostravské vodárny a kanalizace a. s. jsme zhotovili reklamní trička ke Dni vody. Grafický návrh triček je zhotoven na míru na základě sloganu "Žijeme vodou".
 

Vydali jsme knihu autorských fotografií Martina Straky

14.06.2017 | Rádi bychom Vás upozornili na jedinečnou knihu fotografií Martina Straky s názvem "Když fotoreportér musí", která vznikla ve spolupráci s našim grafickým studiem a společností Walk Velding CZ.
 

Internetové stránky
GS Caltex Czech

31.12.2016 | Spustili jsme nového internetové stránky společnosti GS CALTEX CZECH. Stránky jsou postavené na redakčním systému pro kompletní správu obsahu stránek.
 
 
Další novinky